Usein Kysytyt Kysymykset

Tarkistetaanko luottotietoni?

Kyllä, mutta 123laina.fi ei suorita tätä tarkistusta. Lainanantajat ja -tarjoajat, joille välitämme tietosi ja hakemuksesi (vain suostumuksellasi) tarkistavat tarvittavat luottotiedot luottotietorekistereistä ja luottotietoyrityksien avulla.

Paljonko voin saada lainaa?

Lainanantajan tarjoama lainasumma riippuu siitä, kuinka paljon sinulla on varaa maksaa lainaa takaisin; esimerkiksi riippuen siitä, oletko asunnonomistaja tai vuokralainen tai riippuen henkilökohtaisista taloudellisista olosuhteistasi, työllisyystilanteestasi sekä luottohistoriastasi.

Mikä on vuosikorko?

Vuosikorko tarkoittaa lainan vuotuista korkoprosenttia, jonka lainasta perityt korot ja maksut aiheuttavat. Lainan vuosikorko riippuu taloudellisista olosuhteistasi, lainan summasta ja laina-ajasta. Lainanantaja vahvistaa lainan vuosikoron lainatarjouksen yhteydessä ja tässä vaiheessa voit joka hyväksyä tai hylätä lainatarjouksen.

Kuinka kauan lainaa täytyy maksaa takaisin?

Laina-aika vaihtelee riippuen lainanantajan tarjoamasta summasta ja siitä, kuinka paljon sinulla on varaa maksaa lainaa takaisin.

Voinko maksaa lainan pois milloin tahansa?

Ole hyvä ja ota yhteyttä lainanantajaasi, joka antaa sinulle lisätietoja lainan ennenaikaisesta maksamisesta.

Vaikuttaako lainatarpeen syy hakemuksen hyväksyntään?

Ei. Voit hakea lainaa mihin tahansa tarkoitukseen, kuten velkajärjestelyihin, auton hankkimiseen, lomamatkaan, häitä varten, kauneusleikkaukseen, remonttiin tai mihin tahansa muuhun tarkoitukseen.

Miten rahat lähetetään minulle?

Rahasi lähetetään sinulle pankkisiirron kautta haluamallesi pankkitilille sen jälkeen, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen ja siihen liittyvät lomakkeet. Rahat lähetetään sinulle yleensä noin 24-48 tuntia sen jälkeen, kun olet allekirjoittanut sopimuksen.

Miten voin ottaa yhteyttä lainanantajaan?

Sen jälkeen kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, tulet saamaan tiedon siitä, mistä voit löytää lainanantajasi yhteystiedot, osoitteen, puhelinnumeron ja muita hyödyllisiä tietoja.

Kuinka kauan lainahakemuksen käsittelyssä ja lainan hyväksymisessä kestää?

Lainahakemuksen hyväksyminen kestää yleensä noin vain noin muutaman tunnin, mutta joskus se voi kestää 24-48 tuntia.

Miksi lainahakemuksessa kysytään henkilötietojani?

Kysymme yhteystietojasi sen takia, jos meille tulee tarve ottaa sinuun yhteyttä. Jos haluat lisätietoja siitä, mihin käytämme tietojasi, ole hyvä ja lue käyttöehtomme ja yksityisyyden suojamme.