Lainan uusiminen

Lainan uusimisen mahdollisuus riippuu lainasopimuksen ehdoista. Uusimiskäytännöt vaihtelevat eri lainanantajien välillä. Suosittelemme lukemaan lainanantajan ehdot huolellisesti ennen lainasopimuksen hyväksymistä ja allekirjoittamista. Lainanantaja saattaa veloittaa lainan uusimisesta ja sen hinta voidaan lisätä lainan lopulliseen hintaan korkojen ja myöhästymismaksujen yhteyteen.

Tarjoamamme rahoituspalvelut on tarkoitettu ainoastaan lyhytaikaiseen tarkoitukseen, eikä niitä ole tarkoitus käyttää pitkäaikaisena rahoitusratkaisuina. Lainan uusimispäätöstä ei anneta automaattisesti. Lainanantajat tekevät päätöksen lainan uusimisesta perustuen uusimishakemuksessa annettuihin tietoihin sekä asiakkaan sen hetkiseen taloudelliseen tilanteeseen.

Useimmissa lainojen uusimistapauksissa, alkuperäisen lainan rahoituskorko tulee olla maksettuna alkuperäiseen eräpäivään mennessä. Tämän jälkeen lainan pääomaa lykätään seuraavaan maksupäivään asti, jolloin myös uusitun lainan maksu täytyy maksaa. Suosittelemme kuitenkin maksamaan lainan pääomaa mahdollisimman paljon pois alkuperäisenä eräpäivänä, myöhempien lisämaksujen alentamiseksi.