Tarvitsetko lainaa heti
päivittäisiä menoja varten?

Hae lainaa heti ja voit saada 500 – 40 000 € lainaa jo tänään!

 • Alhainen korko
 • Laina-aika jopa 15 vuotta
 • Nopea hyväksyntä

Halvin tarjous
 • Summa
 • Laina-aika
 • Erät
 • Korko
 • Vuosikorko
 • Erikoistarjous/Alennus

Miten saan lainaa heti?

Valitse ensin haluamasi lainasumma ja sopiva laina-aika. Klikkaa tämän jälkeen vihreää painiketta ja täytä lainahakemus.

Kenelle lainaa voidaan myöntää?

Saadaksesi lainaa heti sivustomme kautta, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset

 • Olet vähintään 19-vuotias
 • Sinulla on säännölliset tulot

Palvelumme ei sisällä piilotettuja maksuja tai provisioita. Palvelu on 100% ILMAINEN!

Olen valinnut lainasumman ja laina-ajan. Mitä teen seuraavaksi?

Lainansumman ja laina-ajan valitsemisen jälkeen sinulle ehdotetaan yhtä tai useampaa lainatarjousta. Ole hyvä ja valitse ne tarjoukset, jotka haluaisit saada ja täytä lyhyt hakemus syöttämällä nimesi, tulosi, asuinpaikkasi, puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi sadaksesi lainaa. Tämän jälkeen klikkaa "Lähetä". Suoritettuasi nämä vaiheet onnistuneesti, voit heti katsella hakukoneen ehdottamia lainatarjouksia.

Mitä teen, jos lainahakemustani ei hyväksytä?

Suurin osa tietokantamme lainayrityksistä antaa lainan 24-48 tunnin kuluessa. Jos jostain syystä epäonnistut täyttämään lainanantajan vaatimukset, yritä hakea lainaa seuraavalta sinulle tarjotulta lainanantajalta.

Kaikilla lainayrityksillä on erilaiset lainan myöntämisehdot. Jos et siis saa lainaa yhdeltä yritykseltä, voit aina kokeilla toista lainanantajaa.

laina ja laina-aika

Jos haluat jatkaa, ole hyvä ja täytä alla oleva lainahakemus, syötä tarvittavat tiedot ja seuraa lisäohjeita.

 • Lainahakemus
 • Usein kysytyt kysymykset
*Vuosikorko - todellinen vuosikorko on korko, joka huomioi kaikki lainaan liittyvät kustannukset ja se lasketaan riippumatta alennuksista.
*Nimelliskorko - nimellinen vuosikorko on korko, joka lasketaan suhteessa pääomaan riippumatta alennuksista tai inflaatiosta.
*Valitse - ole hyvä ja tarkista tarjouksen tiedot ja varmista haluatko sen.


Tilaa nämä tarjoukset

Jos haluat vastaanottaa yllä listattuja tarjouksia, ole hyvä ja täytä tämä lomake, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä tarvittaessa. Tämän lomakkeen täyttäminen ei pakota sinua mihinkään, eikä tämä ole lainahakemus.

Lomakkeen täytön jälkeen valitse yläpuolelta haluamasi lainatarjous ja klikkaa LÄHETÄ.

Hyväksyn sivuston käyttöehdot.

Usein kysytyt kysymykset

Tarkistetaanko luottotietoni?

Kyllä, mutta 123laina.fi ei suorita tätä tarkistusta. Lainanantajat ja -tarjoajat, joille välitämme tietosi ja hakemuksesi (vain suostumuksellasi) tarkistavat tarvittavat luottotiedot luottotietorekistereistä ja luottotietoyrityksien avulla.

Voinko saada lainaa minkä tahansa haluamani summan?

Lainanantajan tarjoama lainasumma riippuu siitä, kuinka paljon sinulla on varaa maksaa lainaa takaisin; esimerkiksi riippuen siitä, oletko asunnonomistaja tai vuokralainen tai riippuen henkilökohtaisista taloudellisista olosuhteistasi, työllisyystilanteestasi sekä luottohistoriastasi.

Mikä on vuosikorko?

Vuosikorko tarkoittaa lainan vuotuista korkoprosenttia, jonka lainasta perityt korot ja maksut aiheuttavat. Lainan vuosikorko riippuu taloudellisista olosuhteistasi, lainan summasta ja laina-ajasta. Lainanantaja vahvistaa lainan vuosikoron lainatarjouksen yhteydessä ja tässä vaiheessa voit joka hyväksyä tai hylätä lainatarjouksen.

Kuinka kauan lainaa täytyy maksaa takaisin?

Laina-aika vaihtelee riippuen lainanantajan tarjoamasta summasta ja siitä, kuinka paljon sinulla on varaa maksaa lainaa takaisin.

Voinko maksaa lainan pois milloin tahansa?

Ole hyvä ja ota yhteyttä lainanantajaasi, joka antaa sinulle lisätietoja lainan ennenaikaisesta maksamisesta.

Vaikuttaako lainatarpeen syy hakemuksen hyväksyntään?

Ei. Voit hakea lainaa mihin tahansa tarkoitukseen, kuten velkajärjestelyihin, auton hankkimiseen, lomamatkaan, häitä varten, kauneusleikkaukseen, remonttiin tai mihin tahansa muuhun tarkoitukseen.

Miten rahat lähetetään minulle?

Rahat lähetetään tilillesi pankkisiirron kautta haluamallesi pankkitilille sen jälkeen, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen ja siihen liittyvät lomakkeet. Rahat lähetetään tilillesi noin 24-48 tuntia sen jälkeen, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen.

Miten voin ottaa yhteyttä lainanantajaan?

Sen jälkeen kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, tulet saamaan tiedon siitä, mistä voit löytää lainanantajasi yhteystiedot, osoitteen, puhelinnumeron ja muita hyödyllisiä tietoja.

Kuinka kauan lainahakemuksen käsittelyssä ja lainan hyväksymisessä menee?

Lainahakemuksen hyväksyminen kestää yleensä noin vain noin muutaman tunnin, mutta joskus se voi kestää 24-48 tuntia.

Miksi lainahakemuksessa kysytään henkilötietojani?

Kysymme yhteystietojasi sen takia, jos meille tulee tarve ottaa sinuun yhteyttä. Jos haluat lisätietoja siitä, mihin käytämme tietojasi, ole hyvä ja lue käyttöehtomme ja yksityisyyden suojamme.

Lainaa voi tarvita elämän eri tilanteissa. Odottamattomat tapahtumat, kuten onnettomuudet, sairaudet tai työttömyys voi aiheuttaa välinaikaisia ongelmia omaan ja koko perheesi rahatilanteeseen. Tästä syystä lainan ottaminen heti voi olla oikea ratkaisu elämän yllättäviin tilanteisiin.

Tänä päivänä monet ihmiset ottavat lainaa heti esimerkiksi remonttia, isoja hankintoja, kodinkoneita tai lomia varten. Lainat voivat auttaa hankkimaan äkillisiä kalliita ostoksia, lainaamalla rahaa monen kuukauden ajalle, mikä antaa mahdollisuuden tehdä suuria hankintoja tai lähteä esimerkiksi unelmien lomalle ilman tarvetta säästää rahaa monta kuukautta etukäteen.

Miten lainan ottaminen toimii?

Lainan hakeminen on helppoa, koska voit hakea lainaa heti ja kätevästi verkossa. Verkkosovelluksia on helppo käyttää ja niiden turvallisuus on taattu sähköisen tunnistamisen avulla.

Suurin osa tarjoamistamme lainoista eivät vaadi vakuuksia tai takaajia ja niitä on helppo saada. Ainoa vaatimuksemme on, että luottotietosi ovat kunnossa.

Saamasi lainan summa voi olla eri kuin hakemasi summa. Sinulle myönnetyn lainan määrä riippuu normaalisti tuloistasi ja luottotiedoistasi.

Kuinka suuren summan voin saada lainaa heti?

Saamasi lainan määrä riippuu tilanteestasi, mutta suosittelemme laskemaan kuinka paljon sinulla on varaa maksaa lainaa takaisin joka kuukausi.

Sanotaan että haluat ottaa lainaa heti 5000 euroa.

Jos kuukausitulosi ovat 2000 euroa ja kuukausittaiset kulusi ovat yhteensä 1500 euroa, tämä tarkoittaa, että voit maksaa 500 euroa lainaa takaisin joka kuukausi. Tämä tarkoittaa sitä, että voit ottaa 5000 euroa lainaa lyhyelle ajanjaksolle, mikä tarkoittaa ~12 kuukautta

Jos kuukausittaiset kulusi ovat 1800 euroa ja jäljelle jää vain 200 euroa, tämä tarkoittaa sitä, että jos haluat ottaa 5000 euroa lainaa, sinun tulisi valita ~36 kuukauden takaisinmaksuaika.

Miksi lainojen korot vaikuttavat korkeilta?

Lyhytaikaisilla ja pitkäaikaisilla lainoilla on eroja. Lyhytaikaisilla lainoilla, (Max. 3000 euroa ja 1-6 kuukauden laina-aika), on lyhyt takaisinmaksuaika ja tästä syystä näiden lainojen korot vaikuttavat korkeilta.

Pitkäaikaisilla lainoilla on alhaisemmat korot johtuen niiden pidemmästä takaisinmaksuajasta. Maksaessasi lainaa takaisin vuosi toisensa jälkeen, korko saattaa vaikuttaa pienemmältä, mutta todellisuudessa korko on aivan yhtä suuri, kuin lyhytaikaisissa lainoissa.

Mitä riskejä lainan ottamisessa on?

Jos epäonnistut maksamaan lainojen kuukausittaisia takaisinmaksuja, tämä voi vaikuttaa negatiivisesti luottotietoihisi. Jos sinulla on säännölliset tulot, sinulla ei ole syytä huoleen.

 • Arvioimme mahdollisuutesi lainan ottamiseen
  Lainahakemuksesi vastaanotettuamme arvioimme mahdollisuutesi ja riskisi lainan ottamiseen.
 • Autamme sinua säästämään
  Kun olemme arvioineet mahdollisuutesi lainan ottamiseen, tarjoamme sinulle halvan ja optimaalisen lainan takaisinmaksuohjelman.
 • Ota lainaa vastuullisesti
  Muista arvioida huolellisesti oma taloudellinen tilanteesi ennen lainanottoa, ettei lainan takaisinmaksusta muodostu taloudellista taakkaa. Pikalainoja myönnetään tavallisesti vain lyhyiksi ajanjaksoiksi. Varmista siis, että pystyt maksamaan lainasi takaisin.
 • Ilmainen konsultointi sähköpostitse
  Jos sinulla on mitään kysyttävää tai epäilyksiä lainatarjousten valintaan liittyen, voit aina ottaa meihin yhteyttä ja teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

Ota meihin yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä täyttämällä oikealla olevan lomakkeen tai lähettämällä meille sähköpostia alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Sähköposti:
info@123laina.fi